}

Historie

Aktum A/S er i dag den førende virksomhed i Danmark af sin slags med sit unikke produktprogram, der består af alt fra borddækningsprodukter, kaffe, te og mineralvand, kontor- og skriveartikler, printerpatroner, rengøringsmidler, bespisningsemballage, aftørringspapir over til souvenirs, hvortil kommer to butikker, beliggende i Hørsholm og Helsingør.

Virksomheden er beliggende i Bjæverskov, ca. 10 km vest for Køge. Virksomheden er her samlet med udstilling, administration og lager. Herfra sendes dagligt varer til alle vore kunder i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Aktum drives af Peter Bergman, som tidligere har ejet og drevet Hamo A/S, som i 2010 blev solgt til en større engelsk koncern. Men savnet til branchen var stort og derfor blev Aktum stiftet og har flere ansatte fra ”Hamo-tiden” med i driften igen.

Aktum-teamet har med vores professionelle konsulenter og kundeservice mange års erfaring i markedet, med primær fokus på vore kunders behov, og ved derfor, at det kræver særlige færdigheder og en særlig forretningsmodel at optimere vore kunders indkøb.

Siden begyndelsen af ​​1999 har Aktum-teamet bidraget til at opfylde behovene hos flere hundrede private virksomheder inden for fødevarer, industri, håndværk og kontor samt stat og kommuner med tilpassede samarbejdsmodeller.

 

Top